Linkkejä

Sinfonia Oy
Sinfonia tarjoaa erilaisia hoitopalveluita hoitoa tarvitseville keskitetysti yhdestä paikasta. Olipa kyse kivuista, säryistä tai joistain muista ongelmista, joihin et ehkä muualta ole saanut apua, Sinfoniassa palvelevat, erityisen ammattitaitoiset hoitajat auttavat sinua, ajanmukaisissa hoitotiloissa, joissa myös liikuntarajoitteiset huomioitu.

Luonnonlääketieteen keskusliitto LKL ry
Luonnonlääketieteen Keskusliitto (Centralförbundet för Naturmedicin CFN RF) on luontaisterapia-alan kattojärjestö, joka pyrkii parantamaan luontaisterapiapalveluja käyttävien asiakkaiden turvallisuutta sekä kouluttautuneiden hoitajien asemaa.

Suomen kansanparantajaseura ry
Tehtävänä on kutsua yhteen mahdollisimman monia henkilöitä, jotka parannustoimessaan käyttävät perinteisen kansanparannuksen käyttämiä hoitomuotoja. Seuran tehtävänä on huolehtia perinteisten, kansan omintakeisten ja historiallisten kansanparranustapojen säilymisestä ja opettamisesta maassamme sekä harjoittaa niitä kaikkien nykyaikaisten hoitomuotojen rinnalla.

LifeWave
LifeWave-tuotteet tuovat uuden teknologian tavallisten kuluttajien ulottuville, tuottamaan heille jaksamista ja parempaa elämänlaatua. Terveydenhuollon ammattilaisille tuotteet ovat osoittautuneet tehokkaaksi hoitolisäksi.


Kun kuuntelisit laineen liplatusta,
kesäkoivujen hiljaista kohinaa,
katselisit taivaankannen pilvienkeleitä -
elämän nesteiden soljuvan sisälläsi kuulet,
tunnet padot ja tiedät ne avattava on.

Sydämesi kiittää, voimaa, energiaa saa -
elämänvoimaa esteettä eteenpäin kuljettaa -
kehosi kiittää
mielesi hymyn huulillesi saattaa -
elämä on taas ihanaa.

Kaija Niehoff 2010